17 februari 2013

Veckan då det mesta hände

Vilken vecka! Känns som en av de längre i mitt liv, åtminstone om man ser det till hur mycket som hunnit hända. Pratade just med min bror som varit i Kanada och åkt skidor i en vecka och den här gången blev inte svaret på frågan "Så vad har hänt här hemma då?" det vanliga "Inte mycket", utan snarare en lång harang av uppdateringar.

För det första: Jag har skrivit på för nytt jobb! Känns spännande, roligt och som en riktig nystart. Jag är pepp.

För det andra: Jag har blivit uttagen till att bli gyminstruktör på F&S. Tjoho! Ännu en spännande utmaning som jag verkligen ser fram emot. Jag hoppas kunna få fler att se gymmet som en lekplats snarare än som något trist och tjatigt. Det är mitt mål. Börjar som instruktör i höst, men innan dess ska jag gå utbildning - två internat om fyra respektive fem dagar. Träning i teori och praktik tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Jag säger yeah.

För det tredje: Innan jag börjar nytt jobb ska jag passa på att njuta av den "sista" friheten, så jag bokade in mig på en sista-minuten till Madeira där det ska vandras i bergen och njutas av vårvärme - åker redan på tisdag och blir borta en vecka. Hinner hem och tvätta och packa om och se'n tänkte jag jag ta revansch på min sjuksemester till skidsemester så då bär det av till Vålådalen för skidåkning.

Även träningsmässigt har jag haft flyt den här veckan. Men det känns som en petitess i sammanhanget. 2013 har börjat bra. Väldigt bra.

Vandring  på Madeira - kommer bli bra det här.
Bild lånad från travl.se

3 kommentarer:

 1. Stort grattis! :) Så mycket kul som hänt!

  åh så härligt att åka i väg och vandra och få njuta av vårvärme!

  SvaraRadera
 2. Jädrar va gött!! Vilken vecka indeed! Stort grattis, till dig, F&S och inte minst din nya arbetsgivare :) Ha det fint på semestern!

  SvaraRadera
 3. men vad roligt, vad glad jag blir! Grattis säger jag också, både till FS, ditt nya jobb och framför allt till dig själv som ser till att många bra saker i ditt liv händer! för det händer inte av sig själv, du ser till att det händer. kram!

  SvaraRadera