4 juni 2012

Lite mycket spring kanske..

Trötta vader, ömma fötter och trötta fotleder. Fredagens banintervaller satte sig i underbenen och för första gången tänker jag att det där med kompressionsstrumpor kanske inte är så dumt ändå. Tror att ett par strumpor ska bli min belöning om jag fixar min sommarutmaning. 5 veckor kvar tills den avslutas och det återstår 14 crossfitpass och drygt 14 mil löpning. Ingen omöjlighet på något sätt men jag får ligga i.

För att spä på tröttheten i benen sprang jag ytterligare 8 km i lördags och 12,5 km igår. Den dryga milen igår gick enbart på vilja. Hade det inte varit för sommarutmaningen så hade jag nog dragit ner på sträckan. Vaderna var stumma, fötterna värkte och dessutom mådde jag illa. Men har jag bestämt mig så har jag. Det positiva var att det rent konditionsmässigt inte var jobbigt överhuvudtaget. Och det är ju inte farligt att vara trött i musklerna - om musklerna ständigt ska hållas fräscha lär det inte ske mycket utveckling.

Idag är det dock vila som gäller. Tokskön vila. Hoppas att benen repar sig bra tills imorgon även utan kompressionsstrumpor.

2 kommentarer:

  1. Så kul med sommarutmaning! När ska den vara uppnådd? Och vilken lyx att få träna under ledning av Malin E-K!

    SvaraRadera
  2. Ja det är en riktig kick att ha en egen utmaning! Utmaningen sträcker sig fram till den 8 juli. 40 mil löpning och 40 crossfitpass på 4 månader ska då vara avklarade om allt går enligt plan.

    SvaraRadera