3 mars 2011

Hoppet återvänder

Igår var jag helt övertygad om att jag skulle bli sjuk. Kände mig allmänt matt, frös till och från och hostade. Ställde in all träning (hade planerat dubbelpass) och kröp istället ner under en filt i soffan med en fantastiskt bra bok, en kanna te och en chokladkaka (Lindts a touch of sea salt - bästa chokladen). För att vara en kväll utan träning måste jag säga att det var en snudd på perfekt kväll.

Och kanske var det just total avkoppling jag behövde? Idag känner jag mig nämligen som vanligt igen, och tror till och med att jag kan kosta på mig lite träning. Hade planerat in CrossFit men det vågar jag nog inte riktigt - vet ju att jag inte kan låta bli att ta ut mig totalt när tävlingsmomentet slår till. Men lite egen styrketräning kanske?

3 kommentarer:

 1. Hej. jag saknar dig. Du blev väl inte arg när jag skrev att du var ett totalt freak? För jag menade det på ett positivt sätt. Som att jag är lite avundsjuk. Du vet. Men förlåt ändå, om du tog illa vid dig.
  Visst är Lindts choklad bäst? och eftersom jag inte provat den med salt, så måste jag helt enkelt göra det. idag.
  Kram. och krya. inget crossfit. :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Skönt att du kunde mota bort din sjukdom! Hoppas du känner dig fortsatt pigg och kry nu.

  Tack för din fina kommentar... innan jag sprang marathon i Köpenhamn i maj-2010 hade jag varit superförkyld. Tyckte mig vara frisk och genomförde loppet med godkänt resultat. Efter det väntade flera månader med återkommande infektioner framför allt i halsen. Över halva sommaren förstörd... jag antar det var något liknande som hände dig när du åkte de 9 milen? Man tycker sig vara frisk, kraftsamlar, gör loppet. Och för sota länge efteråt... jag tänker inte utsätta mig för det den här gången, ska jag åka ska jag vara frisk. Punkt. Men att jag hinner bli det på tre dagar känns föga lovande. Suck.

  SvaraRadera
 3. Åh herregud vad mysigt det lät. Ett koncept jag måste testa framöver när det "lugnat ner sig lite" :)
  Hoppas du är fit for fight i ett nafs (för i längden är det ju trots allt lite trist även med mysiga hemmakvällar..)!

  SvaraRadera