16 mars 2011

Viloveckan som blev tennisvecka

För mycket av det goda..

Den här veckan var tanken att ta det så lugnt det bara går för att vila upp mig inför nästa veckas träningsläger med Springtime i Monte Gordo. Inte minst mentalt kan det vara skönt att få vila från träningen och få bygga upp suget ordentligt för att ha lust och orka träna 3-4 timmar per dag.

Men riktigt så blev det nu inte.. helt plötsligt står jag här med tre inbokade tennismatcher den här veckan och har redan hunnit med en omgång löpning. Mindre och lugnare träning än en vanlig träningsvecka är det ju i och för sig, men kanske ett par pass mer än jag tänkt mig under en vilovecka.

Som tur är är jag inne i ett riktigt tennis-flow - så jag har inga som helst problem att leva med att det "råkade" bli ett par timmar mer än jag tänkt mig den här veckan.

Och för den som undrar hur det gick i förra matchen som ju var den första matchen för mig i den här omgången, så vann jag med 7-5. Låg under med 3-0 efter en riktigt bra start från min motståndare men jag lyckades hålla mig kolugn och trodde hela tiden på att jag skulle vända och vinna matchen. Mentalt betyg till mig själv: MVG. Spelmässigt betyg: G.

2 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten!! :)

    Och så roligt med träningsvecka utomlands! :) Avis!!!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Och den mentala biten är så viktig!

    SvaraRadera