8 mars 2011

Ny utmaning - SpringCross

Dags för revansch tänkte förmodligen brorsan när han igår gav mig årets födelsedagspresent - en anmälan till SpringCross 12 km den 7 maj. Det var ju jag som började med de här utmaningarna förra året när jag utmanade brorsan i Tjurruset. En utmaning jag "vann" med någon ynka minut. Och nu är det dags igen alltså.

Jag känner mig tokladdad och gav mig direkt ut på en morgonjogg i morse för att komma igång. Insåg att jag glömt hur fantastiskt skönt det kan vara att börja dagen med en lugn jogg för att inte tala om hur bra blåbärsgröten (havregrynsgröt med blåbär, varm banan, kardemumma och pumpakärnor) smakar efteråt.

Joggen gav verkligen mersmak och jag längtar tills jag får springa igen. Brorsan: du har inte en chans!

Med i tävlingskitet var även de här löparstrumporna från X-Socks som lämnar två års(!) garanti på sina strumpor. Testsprungna i morse och jag har verkligen inget att klaga på. Satt som gjutna. Men jag får ju bra lust att använda dem dygnet runt 7 dagar i veckan bara för att testa den där tvåårsgarantin..5 kommentarer:

 1. Åh spännande med utmaning :) Kör hårt :)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Jag blir så sugen på att anmäla mig till flera lopp! Du kommer krossa honom ;)!

  SvaraRadera
 3. post-tränings-frulle är oslagbart!

  SvaraRadera
 4. Kul, det är så jäkla härligt med de där kärlekslöpturerna :) SKa du springa premiärmilen också? Jag ska köra den och det vore kul med sällsis!

  SvaraRadera
 5. Kul kul med mer löpning här hos dig också :) Behöver all löpinspiration jag kan få :)

  Åh blåbärsgröt äter jag varje morgon och kan inte vara utan :)

  SvaraRadera