7 april 2011

Ulrika vs Skogen: 1-1

Mitt tidigare försök att erövra LillJansskogen gick ju sådär måste jag erkänna. Nog för att jag hade kul hoppandes mellan de få barmarksfläckarna men det var ju helt klart skogen som hade makten över mig. Inte tvärtom. Det var skogen som styrde och ställde och jag som fick anpassa mig efter de förutsättningar som den gav mig.

dags för revansch! Igår kväll sken solen, det var ljummet ute och jag begav mig än en gång till samma skog för att snabbt konstatera att nu har isen och snön gjort sitt för i år! Jag fick mig en riktigt skön runda där jag försökte springa på lite och inte bara lufsa. Fick lite extra skjuts i baken när jag kom ifatt ett NMT-gäng som jag förstås skulle springa om.. När en av NMT-ledarna skrek "Håll till höger - Malin Ewerlöfs syster på utsidan" till sina adepter så mindes jag Pasis ord från föreläsningen i Portugal där han pratade om att han brukade låtsas att han är nå'n annan när han är ute och springer för att få extra krafter.

Sol och barmark!

Så resterande tid i skogen gick jag in i rollen som Malin Ewerlöf. En helt ny upplevelse. Med Malin i tankarna blev steget liksom lätt och avslappnat. Vet att jag haft Charlotte Kalla på näthinnan tidigare när jag sprungit och det ger en helt annan effekt. Mer av grisande, kraft och jädraranamma liksom. Intressant. Testa så får ni se!

2 kommentarer:

 1. Ah! Intressant! Måste nog prova :)!

  SvaraRadera
 2. ÅÅh vad härligt det ser ut med bar mark i skogen :) här får man nog vänta ett tag till.

  Måste också prova ditt tips! :)

  Härligt inlägg om crossfit längre ner :)!
  kan tänka mig att det är en speciell stämning som råder, nästa gång jag är i sthlm måste jag besöka nordic som sagt :)! Vill känna på känslan!

  SvaraRadera