3 september 2012

Stora vyer. Dag 22 Laddiebakte - Rävfallet

Vaknade i tältet med solen lysandes utanför - hurra! Låga moln bildade rök på vattnet och vi åt hjortronfrukost till magiska vyer och utan att frysa.

Idag kändes det lättare att vandra än igår. Jag njöt av den vidsträckta utsikten och av marken som börjat få ordentligt med
höstfärger. Det känns fortfarande bra att jag snart är tillbaka i vardagen igen - men fram till dess ska jag njuta. Bara 7 dagar kvar nu.

På eftermiddagen blev jag ordentligt trött (tältnätter är inte riktigt min grej rent sömnmässigt) och såg fram emot att få komma fram och vila en stund. Väl framme vid stugan visade sig den dock vara ockuperad av ett gäng som firade en 40-åring och de hade lagt beslag på alla 18 sängplatser. Inte helt ok kan jag tycka. I stugor som STF driver finns det alltid plats på något vis, men i de här obemannade stugorna som Länsstyrelsen underhåller är regelverket ett annat.

Så det var bara att sätta upp tältet igen..

Dagens känsla: Frihetskänsla att vandra i det öppna fjällandskapet med fri sikt åt alla håll.

1 kommentar:

  1. vilka vyer... åh, det är tur jag har din blogg att gå in på, vädra fjälluft, drömma mig bort. hur ska det gå när du är hemma igen? ;)

    SvaraRadera