2 februari 2010

Freak?

tennis och yoga i ett - en perfekt kombo

Ja alltså, jag spelade ju tennismatch igår kväll (och vann). Kommer hem vid 22.30. Äter, duschar och går och lägger mig. Vaknar sex timmar senare. Sätter på mig nästa tenniskjol och åker till morgonträningen för ytterligare en timme på banan. Och nu: Det enda jag kan tänka på är hur kul det ska bli att spela match ikväll igen.

Kan nån förklara för mig hur det här med att slå på en boll så fullständigt kan ta över hela ens hjärna? Och förvandla en normalt sett måttlig och "lagom är bäst"-människa till ett komplett freak?

Det är nå't mysko med mig och tennis. Bra mysko.

7 kommentarer:

 1. haha ja du är nog ett tennisfreak ;) och nu får du ju mig sugen på att testa =)

  SvaraRadera
 2. Låter jätteskönt att känna så!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle göra vad som helst för att byta med dig!

  Hur ser din tenniskarriär ut? När började du? Hur ofta tränar du?

  SvaraRadera
 4. Anna:
  Min "tenniskarriär" är dessvärre ingen karriär utan en fritidssysselsättning. Jag började spela tennis när jag var 10, spelade under fem år för att sedan göra uppehåll i ungefär 10 år. Nu har jag spelat regelbundet under 3-4 år. Först bara en gång i veckan med tränare, nu träning 1 gång per vecka och match i snitt en gång per vecka där jag deltar i ett seriespel. Utöver det spelar jag ofta ytterligare nån gång i veckan med nån kompis och passar på att åka på träningsläger på sommaren. Ungefär så. Så 2-3 timmar i veckan i normalläget och desto mer på semestern. Men som du säger: när man väl börjat är det det enda man vill göra. Så skulle kunna spela precis hela tiden. :-) Lycka till med din tennissatsning!

  SvaraRadera
 5. Härligt att läsa om din passion! Ska du med på skidor på fredag, åker efter 12 någongång? Långpass skitas det på.

  SvaraRadera
 6. Ja träning handlar väl om en slags kemiskt process i hjärnan...dopamin tror jag..man kan ju bli beroende av träning också precis som man kan bli beroende av droger..det är vetenskapligt bevisat. Men det låter skönt att ha ett sånt driv. Ha det gott:)

  SvaraRadera
 7. Härligt! Önskar att jag själv hade en liknande passion. Gillar ju många saker, men så passionerad som du beskriver det har jag inte känt mig. Njut av det flow du hamnar i när du spelar tennis!!

  SvaraRadera