20 februari 2010

Frustration

Nej. Gårdagens testträning gav inte det besked jag önskade. Kände mig laddad inför styrketräningen men kroppen ville bara inte. Fick avbryta efter en kvart när jag kände mig smått yr i huvudet och allmänt matt.

Ingen skidåkning idag med andra ord och jag börjar undra vad det är som härjar runt i kroppen. Känner mig inte sjuk (lite lite snuvig kanske, men inte värre än så) men har en kropp som inte känns igen. Orkeslös liksom.

Försöker att inte tänka längre än en dag i taget, men det är klart att tankarna finns där. Vasalopp nästa vecka - hur ska det gå? Kopplar in mitt förnuftiga jag som talar om för mig att jag inte behöver tänka så långt just nu, att jag kommer att fatta rätt beslut den dag jag måste fatta beslutet och att ett Vasalopp faktiskt bara är just ett Vasalopp. Inget livsavgörande. Men ändå, klart att frustrationen lyser igenom däremellan. Jag vill ju.

Ber om att få vakna imorgon bitti, skutta upp ur sängen och ha en massa krafter för att ge mig ut i spåret. Snälla någon, ge mig.

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att det rätt och slätt bara försvinner för dig så du är på banan igen!

    SvaraRadera
  2. Men nej vad uschligt! Men ingen stress för det. Du har ju tränat precis som du ska innan och behöver inte vara orolig för att du missat ett eller två pass de här dagarna... Tror du kommer åka och överraska dig själv med ett grymt vasalopp!

    SvaraRadera