3 juli 2010

Semester!

Här lämnar vi fastlandet vilket för mig betyder att det är sommar på riktigt! Underbart!

Trots att förkylningen inte riktigt lämnat kroppen än så har jag en pigg kropp som längtar efter att förkylningsresterna ska försvinna så att jag kan röra mig på riktigt. Men tänker inte ta mig vatten över huvudet så nöjde mig med lite yoga. Och det är ju inte fy skam alls. rullade ut mattan på gräset och körde ashtangans första serie (med ett antal modifikationer) tillsammans med min brors flickvän som testade för första gången. Blev mycket instruerande och mindre fokus på min andning och mina positioner men fick hur som helst blodad tand att köra mer. Utomhusyoga med utsikt - underbart!


Sommarens yogarum

3 kommentarer:

 1. Det låter alldeles underbart! Hoppas att de sista förkylningsresterna lämnar dig och att du får till många svettiga och fokuserande yogapass, trevlig semester!

  SvaraRadera
 2. Jäklar vad jag blev sugen på att åka båt nu..Med sommarhus i skogen i dalarna har jag alltid varit lite avis på "båtfolket" :)
  Hur kommer tennismöjligheterna se ut då?

  SvaraRadera
 3. Åh jag vill också ha semester när jag ser och läser detta! Jag får vänta på min i några veckor till... Jag hoppas att du får en alldeles underbar semester! Njuuut!

  SvaraRadera