26 juli 2010

Vind, vatten och jogg

Premiärtur med nya trissjollen! Som vi letat efter en vettig triss, och så många gånger vi fallit på målsnöret eller varit "andra person" som ringt på annonsen. Men så äntligen - medan jag var i Frankrike och tränade servar, backhands och forehands så hittade brorsan en liten schysst jolle.

Och idag gjordes alltså premiärturen. Blåste tyvärr lite för lite för att det skulle bli riktigt kul, men ett par gånger fick vi i alla fall sätta oss på kanten för att hålla jollen plan. Hoppas på mer vind imorgon.
såhär fick inte vi kämpa idag direkt.. men kanske imorgon?

Efter seglingen begav jag mig ut på en liten joggingtur och fick positiva besked. Kondisen har definitivt förbättrats av att spela tennis fyra timmar per dag under en vecka. 5,5 km var alldeles lagom och jag njöt väldigt av att det för en gångs skull är svalt och träningsvänligt. Nu känns löpningen kul igen och jag ser fram emot nästa pass!

3 kommentarer:

  1. kul! välkommen tillbaka =) härligt när det vänder! Och att det är svalt är ju hur skönt som helst, var ute en sväng igår och det är ju sjukt vad mkt lättare det går!!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är inte din bild, det är nämligen jag på bilden i min båt!

    SvaraRadera