6 februari 2012

Fortsätter smygstarten

Ni skulle bara veta hur sugen jag var på att riva av ett Crossfit-pass idag. Jag menar, testjoggen igår gick bra, så varför inte köra på? Det var den ena tanken det.. Den andra var att jag ju vet att immunförsvaret inte riktigt är på topp efter en så pass seg förkylning som jag drog på mig och att jag därför inte borde stressa upp kroppen med ett adrenalinpåslag som heter duga. Särskilt inte med tanke på att jag planerar en skidhelg till helgen och då vill jag verkligen inte ha dragit på mig förkylningssymptom igen.

Idag vann klokheten och jag förhandlade mig till ytterligare en lugn jogg. Idag vågar jag påstå att kroppen kändes helt som vanligt. Ok att konditionen inte är den bästa efter uppehållet men pulsen höll sig låg och kroppen kändes lätt. Vilken lättnad. Och jag hade glömt hur skönt det kan vara att springa i mörkret. Riktigt behagligt och rofyllt.

Imorgon blir det vila men se'n ska det väldigt mycket till för att jag inte ska vara tillbaka i crossfit-boxen på onsdag. Den här mysträningen leder ju ingenvart.

3 kommentarer:

  1. Hoppas du är frisk nu! Vart blir det skidåkning i helgen?

    SvaraRadera
  2. Ja du, vi hade tänkt åka till Sörskog men boendet var tyvärr helt fullbokat där. Och med en massa seedningslopp överallt så är det inte så enkelt att hitta nånstans med spår utanför dörren så blir förmodligen bara endagsutflykter den här helgen tyvärr. Inte riktigt som jag tänkt mig men kan säkert bli bra ändå.

    SvaraRadera
  3. Vad kul det hade varit ifall jag hittade inspirationen och viljan till att börja jogga! Hur ska man börja?

    SvaraRadera