3 februari 2012

Väskan är packad


Var löjligt skönt att få packa träningsväskan i morse - äntligen! Nu du livet, är jag tillbaka igen.

Kvällens gympass blir av det lugnare slaget för min del. Ska känna på kroppen och se hur den reagerar samtidigt som huvudsyftet är att "sätta igång" en kompis som tänkte ta tag i sin träning. Har fått äran att ha rollen som första påhejare och coach och jag tror att jag är minst lika nyfiken och spänd på hur långt hon kommer att gå som hon själv är. I natt drömde jag att hon var med i Crossfit-SM och det gick riktigt bra..

Mer praktiskt är min roll att sätta ihop effektiva pass som hon kan köra på gymmet på luncherna så till varje pass får hon ett mail med "dagens pass". Jag tänker högintensivt och crossfitinspirerat. Styrka och kondition i ett. Än så länge inga tekniskt krävande övningar men tänker att vi bygger på med lite i taget. Idag ska vi bland annat gå igenom axelpressar och hängstyrkefrivändningar tänker jag.

Att planera hennes pass har lite varit min räddning under förkylningsperioden. Får jag inte träna själv så kan jag ju åtminstone få tänka på någon annans träning. Funkar som substitut - åtminstone under en period.

2 kommentarer:

  1. Härligt att du är tillbaka! Perfekt sätt att inleda en helg på .. =)

    SvaraRadera