7 oktober 2010

Velpottan är framme

Snälla hjälp mig.. idag är jag veligare än veligast. Kvällen kan spenderas på tre olika sätt och jag kan verkligen inte bestämma mig.

1. Vila - Med tanke på att helgen kommer att vara intensiv med en massa träning så är det här kanske det mest naturliga alternativet. Bra med lite egentid också inför en social helg.

2. Rocket Yoga - Förra veckans Rocket gav mig en energikick som höll i sig i flera dagar. Klart jag inte vill missa en ny chans att stå på händer och känna mig mer eller mindre frälst.

3. IntervallFlex - Premiär för Friskis & Svettis nyhet IntervallFlex som består av 25 minuters intervallträning där styrka och kondition varvas och avslutas med 20 minuters rörlighetsträning. Låter superkul, har fått finfina recensioner av de som testkört och inte minst - passet leds av en av mina absoluta favoriter på F&S - den karismatiske och extremt peppande Robert Udd.

Tre bra alternativ. Och förmodligen blir det bra hur jag än gör. Men jag måste ju välja.

What to do?

3 kommentarer:

  1. Haha- jag är egoistisk och tycker flex för att jag ska kunna få en recension!! Fast, annars röstar jag på vila eller en promenad i höstluft! Eller yoga... Ok du får nog fråga någon annan!! Jag är rätt velig jag med :) Kram Frida!

    SvaraRadera
  2. Yoga och sen promenad hem! IntervallFlex kan du testa en annan dag eller när det (förhoppningsvis) dyker upp på det ordinarie schemat :) Och det är nog skönt att vara fräsch och kunna ge allt till helgen!

    SvaraRadera