10 december 2011

Hänt se'n sist

Fredagskvällen spenderades som så ofta nuförtiden på tennisbanan. Ännu en match och ännu en oavgjord kamp. Helt ok spel från min sida, men jag saknar min tidigare så pålitliga backhand. Totalt borta, och jag tvekar varje gång bollen kommer på backhandsidan om jag ska våga slå en normal tvåhandsbackhand eller om jag ska fega med en skuren enhandsbackhand. Det här velandet gör ju inte direkt saken bättre. Det enda positiva med min tappade tvåhandsbackhand är att jag nu börjar få till en rätt så vettig enhandsbackhand. Alltid nå't. Nu är det bara att hitta tillbaka till min vanliga backhand så har jag två olika att variera mellan. Inte dumt.

Efter en alldeles lagom dos med sömn (8,5 timmar that is) vaknade jag till en kall men fin morgon. Satte igång surdegsbaket och begav mig till Östermalms IP där jag bestämt träff med Erika och Frida för ett långpass med stavarna i högsta hugg. Vi lämnade av överdragskläderna i samma tennishall som jag lämnat 12 timmar tidigare och gav oss iväg ut i Lilljansskogen.

Snacket tog snabbt fart och vi avhandlade ämnen som morföräldrar, chefsrelationer, skidplanering, ämnesomsättning, våfflor och risgrynspudding. De där sistnämnda ämnena kändes väldigt naturliga mot slutet när hungern började sätta in. Så mycket bättre sätt att umgås på har jag svårt att tänka mig. 1h och 40 min av lågintensiv träning med en massa frisk luft och doftande blöt skog samtidigt som man hinner prata igenom det mesta. Några spänsthopp hann vi också med..


Trots två timmars träning inkl. cykelturen fram och tillbaka är jag träningssugen igen efter att ha kollat på Vinterstudion hela eftermiddagen. Funderar på några 4 minuters-intervaller innan kvällens bio. Varför inte?

4 kommentarer:

 1. Haha jag ser ut som en försöksutsläppt på översta bilden! Blev det bio för dig med alltså? Det som lät så hemskt ;) Vad såg du?

  SvaraRadera
 2. Vilken träningsdag! Bra inför skidåkningen!

  SvaraRadera
 3. Sprang Lidingöloppets 30km på 1:46 och åkte vasaloppet 90K på 4:45, hoppas jag inte nu måste börja skapa en blogg om det och publicera bilder på vad jag äter och så.

  Svenskar finlöper bara i matchande funktionskläder, I Skottland sprang man skiten ur mig... och då sprang jag ändå 10 000m på 30:24

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, ha, vilka roliga bilder! Bra tränat Piff o Puff!

  SvaraRadera