21 december 2011

My precious

Snart så är den i min hand - Garmin Forerunner 610. Kommer förmodligen att springa dubbelt så snabbt med den på handleden - eller vad tror ni? Eller åtminstone dubbelt så mycket - bara för att få använda finingen.

Har alla nödvändiga och onödiga funktioner man kan tänka sig. Vad sägs om en funktion som leder dig hem om du kommit vilse? Passar sådana som jag med något begränsat lokalsinne. Hade förmodligen lugnat ner mig under min "utflykt" i Idre i höstas.

Skämt åsido, jag ser framemot gps-funktionen, vibratorlarmet som kan användas vid intervaller och att kunna tävla mot mig själv på standardrundorna. Och så är den ju rätt så snygg också jämfört med många andra puls/gpsklockor.

En alldeles perfekt julklapp till mig själv med andra ord.

Vad ger du till dig själv i julklapp?

6 kommentarer:

 1. En Garmin 305 fick jag i födelsedagspresent... annars är det nog mest anmälningsavgifter jag ger mig själv i julklapp, och bensinpengar till skidåkning, haha. Tycker också din klocka är fin, nättare, och det ÄR roligt att springa med GPS! En motivationsfaktor helt klart!

  SvaraRadera
 2. Åhhh! Lyxig julklapp! Jag köpte en blus igår, men det räknas inte ;)

  SvaraRadera
 3. Najs julklapp =)
  Jag kommer ge mig själv "egenvård" med bland annat frisörbesök!

  SvaraRadera
 4. Bra present! Jag gav mig en start (och hotell) i Rotterdam marathon. 05m höjdskillnad bäddar för PB och DET vore väl en bra present?

  SvaraRadera
 5. Jag älskar min Garmin Forerunner 610 (haft den sedan september)! Det är faktiskt roligare att träna med den på armen :D

  SvaraRadera