16 mars 2012

Om en vecka..

.. har jag precis kommit fram till Turkiet för en vecka i himmelriket, dvs Training Camp med Springtime Travel. För fjärde året i rad åker jag på träningsläger i mars och det har kommit att bli en vecka som jag längtar något oerhört till varje år. Tidigare år har resan gått till Portugal så lite nytt blir det i år med en ny plats där träningsivern ska släppas loss. Jag älskar verkligen stämningen på lägret i Portugal så jag hoppas att den finns där i Turkiet också. Skulle saknaden efter Portugal bli för stor så får jag väl överväga ytterligare ett Training Camp i höst. Det vore ju ett ganska så schysst tröstpris. Fick jag välja skulle jag leva på ett Training Camp resten av livet. Träna, äta, sova - det är livet det.

Fram till Turkiet fortsätter jag att krya på mig och det går bra måste jag säga. Idag känner jag mig frisk, bara lite snuva kvar. Vaknade kl 6 av mig själv, utvilad och pigg och gav mig ut på morgonpromenad. Ska starta igång träningen väldigt lugnt den här gången tänker jag då jag inte vill riskera något till Turkietresan, men en liten jogg ska jag nog ta mig i helgen.

Min sommarutmaning fick ju ett snabbt avbrott i och med förkylningen, men utmaningen står kvar, bara att ta i lite extra resten av tiden. Men först - fullt frisk.

Här ska vi bo - hyfsat schysst.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att du kan unna dig att plussa på antalet sjukdagar/"inte kunnat träna dagar" på slutdatumet av ditt mål så är du ju liksom i fas ändå :)

  Ser ut att vara ett härligt ställe du ska till!

  SvaraRadera
 2. Men gud vad roligt! Jag har aldrig varit utomlands på träningsläger men det är ju som en dröm.

  Fortsätt krya på dig nu! Och jag tycker som Erika, skjut målet framåt för att inte stressa igång eller känna att du ligger efter.

  SvaraRadera
 3. Låter underbart!!

  SvaraRadera