8 mars 2012

Otypiskt

Pass 3 av 40 innan sommaren blev en ganska otypisk timme på Nordic. Vi är vana med komplexa övningar som kräver full koncentration, eller explosiva övningar som kräver ett sjuhelsikes jädraranamma eller möjligtvis bara j*ligt tunga lyft, böjar eller pressar. Men igår. Icke sa nicke. Bara en helt vanlig gymövning. Nästan så att den klassiska spännarspegeln fick tas fram.

Övningen som gällde var stående hantelrodd. Rakt upp och ner. Rikard försökte allt han kunde att väcka oss till liv med att förklara hur bra vi skulle bli på muscle ups och chest to bar pullups om vi gjorde den här övningen. Men den avslagna stämningen var total.

Tur då att dagens metcon bjöd på desto mer fart och fläkt.

6 varv av:
8 pullups

Tid: Ca 11 min.

Dagens bästa: Pullupsen börjar kännas hanterbara - även när det som här ska göras 48 stycken under passet. Gummibanden är mina vänner.

Dagens oväntade: En massa strul med double unders. De har annars känts stabila på sistone men här tog nog de trötta underarmarna ut sin rätt och ställde till det. Frustration med ett rep som inte gör som man vill och trasslar hit och dit.

 smått uttråkade..

gårdagens hantelgäng

4 kommentarer:

 1. Vad bra med egen fotograf på gymmet :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du är så kool som kör det här och det är roligt att du visar att man kan ha en bra livsfilosofi (för det tror jag du har, både själv fått det intrycket och Frida säger det jämt :) och köra yoga och ändå kunna träna det här tuffa.

  SvaraRadera
 3. Åh en avokado på mackan hade gjort den fulländad, det ska jag ha nästa gång, tack för tipset! :)

  48 pullups, shiit! Ni ser så grymma ut!!

  SvaraRadera
 4. Vilket inspirerande gäng! Även om jag nog inte skulle våga mig dit!

  SvaraRadera