26 mars 2012

I ett överflöd av träning och mat

Har tagit lite vila i eftermiddag. Resesällskapet kör stavgångsintervaller och går på hamam men jag väljer att bara få ligga på sängen en stund. Vilar min kropp där träningsvärken satt sig i precis varenda muskel. Tuffa men sköna yogapass av högsta kvalitet som känns i ryggen och mellan alla revben och som fått mig att le och fälla tårar samtidigt. Löpintervaller på en fotbollsplan i ett tempo jag inte trodde att jag hade i mig som gjort mig stolt men även gjort vaderna totalt möra. Och så crossfit då som talar för sig själv. På det diverse organic bodywork, soma, free power osv. Totalt 10 relativt tuffa pass på tre dagar och min kropp vill vila. Inte så konstigt.

Det finns mycket att hylla här nere - instruktörerna är av absolut högsta kvalitet (jag säger bara Cecilia Gustafsson) liksom vädret. Människorna på lägret är öppna och trevliga, snart känns det som jag pratat med de flesta.

Och så var det det här med maten. Jag har aldrig sett något liknande. En buffé som när man är som mest hungrig känns övermäktig att välja från men som faktiskt gör det lätt att äta hyfsat nyttigt då grönsaksbordet är galet stort och väldigt lockande. Lockande är även dessertbordet. Jag varken vill eller tänker stå emot. Jag är för att njuta och må bra. Och fortsätter så några dagar till.


9 kommentarer:

 1. Åh det låter helt fantastiskt! Så KUL! :)

  SvaraRadera
 2. Härliga tider! Ät allt gott du hittar! Finns ju inget bättre än att träna massor och bli sådär träningshungrig och bara äta en hel massa. Smakar så himla gott då :)

  SvaraRadera
 3. Gillar förresten turkish getups med jympasko :)

  SvaraRadera
 4. Underbart ju!!! Min svägerskas mamma var där veckan före dig, eller två veckor innan kanske, hon var också jättenöjd.

  SvaraRadera
 5. Såå härligt!!

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder! Det ser helt underbart ut och det var jag att jag tyckt tidigare också men ändå är det något det faller på när jag själv kollar och funderar på att boka.

  Du som är bra på jämnvikt och balans, tycker du att du får nog med avkoppling på en sådan där resa eller är du mer trött när du kommer hem?

  SvaraRadera
 7. Annika: För mig är träningsläger det absolut mest avkopplande jag kan åka på. För mig är det avkopplande att inte behöva tänka när jag är på semester. Jag behöver inte planera något alls utan kan bara gå mellan solstol, träning och mat. Och allt är serverat, kräver inga inititiv från min sida. Jag sover mycket och tänker inte en enda intellektuell tanke. Helt utan krav på saker man "måste se när man ändå är här", "måste göra" osv. :-) Semester kan ju annars bli mycket planerande, mycket logistik och mycket beslut. Allt sånt slipper man här och det är det som är avkoppling för mig. Så nu när jag är tillbaka har jag inte alls känt mig trött men däremot lugn och har lite svårt att komma upp i tempo igen. Min kompis som var med var helt slutkörd när vi åkte men konstaterade efter ett par dagar att det här är den ultimata semestern och då är hon ändå ingen träningstok alls.

  SvaraRadera
 8. Läser igen - och lockas ännu mera :) Vi hörs imorrn!

  SvaraRadera