15 april 2012

Klant

Kl 19 står jag i lugn och ro och förbereder matlådorna inför veckan (bland annat lax med ugnsrostade grönsaker - längtar till lunchen imorgon) när telefonen ringer. Det är Andy som jag ska möta i kvällens tennismatch som undrar om han missuppfattat vilken bana vi ska ses på. Ehhh? Va?? Matchen börjar ju först kl 20. Trodde jag ja. Fel, fel fel. Andy hade rätt och jag fel. Suck. Så det var den matchen. Var laddad till tänderna, hade planerat maten efter matchen och var allmänt spelsugen. Men icke. Surt är ordet. Och klantigt. Motståndaren var dock så snäll att han föreslog att vi tar matchen vid ett senare tillfälle istället för att jag skulle få lämna wo. Väldigt snällt måste jag säga. Undrar om jag själv hade varit lika snäll i motsvarande situation..

Som plåster på såren fick jag ju åtminstone se Mästarnas Mästare. Annichen Kringstad alltså, det trodde jag inte riktigt. Men kul!

Mina fötter protesterar rätt så mycket för närvarande. Antar att det är fredagens tuffa intervaller i kombination med dagens 11 km lugn distans som fått dem att tröttna. Och lite allmänt fler km än mina fötter är vana vid. Så även om inte jag är glad över den missade matchen så tackar nog fötterna för några timmars vila.

Bjuder på några bilder från ett par andra tennismatcher istället. Dessa från tennisveckan med UCPA i Frankrike. Den gången blev det inga wo utan bara en massa vinster.

1 kommentar:

  1. Bra sprunget i helgen! Nu är min förkylning väck så hoppas på en hel del löpning i veckan.

    SvaraRadera