4 april 2012

Samlar km

Lyckades skrapa ihop några kilometer i sommarutmaningen igår. Jag ligger lite efter men räknar med att jag kommer att ta igen det senare när jag trappar upp löpningen och springer längre sträckor än nu. Ingen stress.

Gårdagens runda kommer inte att gå till historien på något sätt - kort och långsam men skön. Fint så. Måste säga att jag verkligen uppskattar att kunna springa i dagsljus efter jobbet. Allt blir så mycket enklare. Fick ny energi av joggandet och ägnade resten av kvällen åt att städa och plocka i ordning inför påsken då jag ska åka iväg igen. Mycket farande och flängande för närvarande och väldigt lite vardag.

Har tagit det lite lugnt på träningsfronten sedan jag kom hem från Turkiet. För även om jag inte känt mig sliten på något sätt så antar jag att 3 pass i snitt per dag under en vecka sätter sig i kroppen. Givetvis (?) har jag blivit lite småsnorig igen efter en vecka av total friskhetskänsla (minns inte när jag kände mig så frisk senast) men räknar med att påskledigheten kommer göra mig frisk som en nötkärna igen. Faktiskt så känner jag mig så gott som totalfrisk redan idag. Några dagar i sommarstugan med träning, mat, skog, hav och lugn och ro så ska nog allt vara på topp igen.


2 kommentarer:

  1. Smart att sätta igång långsamt, låta kroppen hänga med!

    Låter härligt med skog, hav, lugn och ro!

    Önskar dig en trevlig påskhelg! :)

    SvaraRadera
  2. Härligt med påsk... ja det är inte mkt vardag nu, nästan så man saknar den ;) Kram!!!

    SvaraRadera