3 maj 2012

Film från Svalbard Ski Marathon

Hittade ett videoklipp från ett av de skönaste partierna under Svalbard Ski Marathon. En mils utförsslinga i den vackraste av miljöer. Magi.

Inte konstigt att jag längtar tillbaka.

5 kommentarer:

 1. Alltså Ulrika jag är helt stum och mållös... vilka miljöer alltså! Helt helt underbart. Det är som du skriver, det måste nog upplevas, och jag vill uppleva det där! Ska du åka nästa år också? Får jag följa med? Vilken grej. Tur att Sverige och svenska våren är väldigt fin också... annars hade det blivit jobbigt att komma tillbaka. Och du behöver helt klart flytta till landet, hör ju att du inte hör hemma i betongen :)

  SvaraRadera
 2. Ja jag överdriver inte när jag säger att det här var mitt livs naturupplevelse.

  Klart du ska åka! Jag kommer säkert åka nångång igen, men ska nog vänta några år så att jag glömt lite hur bra det var så att reprisen har en chans att bli lika bra som den första upplevelsen. Om du funderar på att åka - maila mig så kan jag tipsa om boenden och sån't. Och boka inom kort - hotellen/vandrarhemmen blir väldigt snabbt fulla. Vi bokade flyg+boende ett år i förväg.. Galet.

  SvaraRadera
 3. Jag har liksom Svalbard blues...måste dit igen! Men är också lite rädd för reprissjukan. Även om det måste vara smått omöjligt att en sån plats inte lever upp till förväntningar.

  SvaraRadera
 4. En mil utför. Oj så härligt!!! Och ljuset, magiskt är ordet!

  SvaraRadera