25 maj 2012

Löparläger i RamundbergetUnder förra årets löparäventyr på Österlen började jag gilla långlöpning på riktigt. Löpning som en upplevelse, ett äventyr. Inte som i att jaga tider och springa snabbt. Lite som Rune Larssons löpning från Portugal till Sverige. Fast på min nivå då förstås.

Någon månad senare vandrade jag i Jämtlandsfjällen och började drömma om fjällöpning. Jag bestämde mig för att jag till nästa sommar skulle vara i tillräckligt bra löpform för att våga anmäla mig till ett fjällöparläger. När Sofy och Lovisa skrev om lägret i Ramundberget blev jag bara än mer sugen.

Och nu är det gjort! Jag har anmält mig till just ett fjällöparläger i Ramundberget med Lena Gavelin som ledare. Dagarna börjar med yoga, innehåller en massa fjällöpning förstås och avslutas med trerättersmiddag. Alldeles perfekt. Springa och äta, det är livet det. Det här blir grymt spännande och lite nervöst förstås. Jag ser mig ju fortfarande inte som en riktig löpare..

Ska fira med ett ordentligt pass i LillJansskogen ikväll. Intervallstege: 500m, 1km, 2km, 1km, 500m. Totalt 5 km intervaller i terräng. Jag bävar och ser fram emot det på samma gång.

På väg mot Gåsen - dyblöt och nästan framme

4 kommentarer:

 1. Klart du är löpare! Jag har också varit sugen på de där lägren. Vilket datum är det?

  SvaraRadera
 2. Klart du är löpare! Jag har också varit sugen på det där lägret. Vilket datum är det?

  SvaraRadera
 3. Jonna: Vore ju jättekul om du också åkte på lägret! Lägret är den 2-6 augusti. Åk! :-)

  SvaraRadera
 4. 2-5 augusti menade jag förstås.

  SvaraRadera