12 april 2010

Back on track

Det känns som en mindre evighet se'n jag satte foten inne på Friskis (allt är relativt..), men ikväll är det dags igen. Ett skivstångspass väntar och med dagens superhumör kan det väl inte annat än bli alldeles perfekt.

Sa jag att det dessutom väntar en middag med vännerna efteråt? Ärligt talat - vad var det som gjorde mig så missnöjd och gnällig häromveckan? Dumma bortskämda unge.

3 kommentarer:

 1. Man får vara gnällig så länge man inte är det för länge...allt gott, å lycka till med träningen..själv är jag sjuk å får vackert vänta med min:/

  SvaraRadera
 2. Skönt att vara tillbaka på banan.

  SvaraRadera
 3. Härligt att du är tillbaka. Min inspiration är fortfarande tveksam vad gäller träning och motivation att äta nyttigt, det blir en ond spiral... Skivstångspass kan väl lätta upp sinnet på vem som helst :)

  Delar gärna med mig av potatiskakan även om det inte finns nåt recept. Det är enkelt och gott och någon gång rev jag ner andra rotsaker också.

  Jag borstade ett gäng potatisar lite lätt och rev dem. Varvade ner den rivna potatisen med lite salt, vitpeppar och svartpeppar och pytsade bitar av chevre däremellan, mängd efter behag och tillgång. Hällde sedan över matlagningsgrädde och en skätt mjölk. In i ugnen, kanske 200 grader tills kakan fått fin färg (20-30 min?) Mums :)

  SvaraRadera