22 april 2010

Kom igång-jogg och solhälsningar

Ser ni vad jag ser - BBC löparjacka från Nike och den gula Craft-tröjan under
Äntligen! Förkylningen är i stort sett borta och jag vågade mig ut på en liten joggingtur efter jobbet. 40 minuter där jag lovade mig själv innan jag gav mig iväg att ge kroppen en lugn start efter veckor av förkylning.

Uppskattar verkligen pulsklockan sån'a här dagar när jag precis ska komma tillbaka från sjukdom. Så lätt annars att jag bara drar på som om kroppen vore precis som vanligt och först efteråt känner att det kanske var lite för mycket.. Men med pulsklockan har jag koll.

Idag bestämde jag mig för att inte överskrida 80% av maxpuls nångång under passet. Om det så skulle innebära att jag fick gå i backarna och verkligen lufsjogga emellanåt så fick det vara så.

Passade även på att provspringa jackan från Nike som vi fick på BBC liksom funktionströjan från Craft. Riktigt sköna båda två! Gillar att jackan är lite längre än mina andra löparjackor. Skönt när det regnar och blåser som idag.

Väl hemma igen avslutade jag med några solhälsningar.

Härligt att få röra på sig igen!

3 kommentarer:

 1. Kul att du hunnit prova jackan :) min ska invigas nu under helgen. Tycker den är supersnygg!

  Jag testade crossfit på http://www.crossfitnordic.se/ vid Odenplan, och det var verkligen grymt. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska fortsätta där, för jag har svårt som det är att välja bort ngn annan träning ;)

  SvaraRadera
 2. Wohoo! Du är tillbaka! Yes håller tummarna nu. Bra att använda pulsklockan till att inte gå för högt i puls. Simma lugnt nu va.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har också sprungit i bbc-tröjan och nike-jackan, gillar skarpt! ;)

  SvaraRadera