15 april 2010

Öl eller yoga?

vs.


I valet och kvalet mellan att ägna kvällen åt att dricka öl eller åt att yoga dök ett mail från yogastudion upp med det här budskapet:

”Vår djupaste rädsla är inte att vi är otillräckliga. Vår djupaste rädsla är att vi är mäktiga bortom ord. Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest. Vi frågar oss själva; vem är jag att vara brilliant, underbar, talangfull, fantastisk? Och ändå, varför inte just det? Du är gudomlig, och att spela liten är ingen tjänst till världen. Det finns inget upplyst över att krympa ihop så att andra inte ska känna sej osäkra i din närhet. Vi är alla menade att skina såsom barn gör. Vi föddes för att manifestera ljuset inom oss, vilket inte bara finns i några, utan i oss alla. Och när vi låter vårt ljus skina ger vi omedvetet andra tillåtelse att göra likaledes. Allteftersom vi befrias från rädsla, så frigör vår blotta närvaro andra.”

Fritt efter Marianna Willamson’s ”A Return to Love”

Jag ser det som ett tecken. Jag går och yogar för att insupa ännu mer energi och livsglädje från mina fantastiska yogalärare. Och kanske kan det bli en öl efteråt för att praktisera yogatankarna i vardagen..

1 kommentar: