9 april 2010

Från en semester till en annan


Drygt en vecka har gått sedan vi lämnade Portugal och träningsparadiset och vad kan då passa bättre än att börja planera för nästa träningssemester. Planen är tennis, Frankrike och UCPA.

Var i Frankrike en vecka förra sommaren för att intensivträna tennis och njöt av varje sekund. 4-5 timmar tennis varje dag, fantastisk mat mellan passen, härliga hängmattor att halvslumra i under pauserna och ett underbart gäng som hängde tillsammans. Att UCPA dessutom ordnar ruskigt prisvärda resor gör ju inte saken sämre. Såklart det blir en repris på det!

Nå'n som blir sugen på att hänga med?

6 kommentarer:

 1. Grymt sugen på UCPA, har redan spanat och dreglat, men inte på tennis. Är dem så prisvärda då man får ordna resan själv?

  SvaraRadera
 2. Beror ju förstås på vart man ska och vad flyget dit kostar, men att betala ca 5000 för 14 timmar med instruktör, fri tillgång till banor även övriga tider, all mat (dessutom grym mat) och boende (visserligen väldigt spartanskt) tycker jag är billigt.

  SvaraRadera
 3. Ehhh jaaaa.. fast blir NY i höst så måste spara den här sommaren. Men nästa år blir det nog en sommarUCPA också. Och såklart Vinter. :)

  SvaraRadera
 4. Ja det har du rätt i. De UCPA som lockar mig är kajak och ridning eller vandring/klättring.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du får en lika fin resa igen!:)

  SvaraRadera
 6. Jag är lite mer inne på Fridas aktiviteter... :) Tennis är inte min grej men UCPA tror jag säkert skulle vara grymt att åka med. Ser och hör att vänner/bekanta åker med dem och verkar nöjda.

  SvaraRadera