3 maj 2010

Brödbak och vårpromenad


Det bakas bröd hemma hos mig ikväll. Surdegsbröd. De tar lite tid på sig de där surdegarna, så passar utmärkt att pyssla med nu när träningen inte upptar alla kvällar. I väntan på att bröden ska jäsa klart ger jag mig i alla fall ut på en promenad. Mer än så är inte min kropp villig att ställa upp på idag. Men det är ok. Jag lyder. Vore ju dumt att gå emot sin egen kropp. Och passar på att njuta lite av den sköna vårluften under tiden.


5 kommentarer:

 1. Finns det något godare än nybakt bröd?! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Går på diet till i morgon efter lunch så just nu pga ett läkarbesök. Så kan jag riktigt känna hur det doftade hemma his dig. Farligt att hitta inlägg om mat just nu. :D

  SvaraRadera
 3. Härligt med surdagsbröd! Gillar verkligen att äta det men har än så länge inte vågat testa att baka... Jag har dock en påse surdeg i frysen som jag planerar att ta fram någon gång för att kunna göra en större sats surdeg att frysa ner samt baka något gott. För tillfället får jag nöja mig med Surdegs Knäcke från Leksands fabriken som jag passerade på vägen hem från fjällen förra veckan, gott! Hoppas att du har en bra dag :)

  Som svar på din kommentar: Jo jag är nog lite försiktig i mina målsättningar ibland (det var ju ändå PB i bänkpressen igår) men jag sätter hellre ett något lägre mål till att börja med som jag sedan ibland slår med råge istället för att inte nå ända fram. Det är bra för självkänslan att lyckas ;)

  SvaraRadera
 4. Man blir bra på det man gör... Det tycker jag verkligen att du ska göra! Det är en härlig känsla att ha förmågan och styrkan att dra upp hela kroppen i en enda rörelse!

  SvaraRadera
 5. Man blir bra på det man gör...
  Det tycker jag verkligen att du ska göra!
  Det är en härlig känsla att kunna dra upp hela kroppen över räcket!

  SvaraRadera