12 maj 2010

Glädje och frustration

En konstig dag. På ett sätt superglad över att det är långhelg och jag får spendera den på bästa sätt - åker till Paradiset i morgon bitti igen.

Men samtidigt, förkylningen är tillbaka. Har inte känt av den på ganska många dagar nu, och kände inte av den det minsta under gårdagens tennislektion men under kvällen igår kom hesheten och hostan tillbaka och i natt var febern ett faktum. Suck. Har verkligen sett fram emot att få springa i terrängen ute på landet, nu får det väl bli promenader istället. Inte fy skam det heller, men tycker att det snart borde vara dags för mig att få belöningen (läs: vara frisk) för att jag tar hand om min förkylning så klokt (sover massor, äter bra, börjar inte träna förrän jag känner mig helt frisk, smyger igång träningen när jag känner mig bra, osv).

Men verkar som det är fler som dras med långvariga förkylningar för tillfället, och det kan ju faktiskt vara värre än så.. Jag tar med mig en drös böcker till landet och ska se till att njuta av lugnet och andas. Mer än så kan jag inte göra just nu. Och förr eller senare kommer belöningen att komma.

5 kommentarer:

 1. du är SÅ värd belöningen! Fattar inte vad du gjort för ont för att förtjäna detta. Stackare. Hoppas du kan njuta av landet iaf! KRAM på dig!

  SvaraRadera
 2. Drygt...jag förstår dig..är själv genomförkyld å vet inte när jag var så här risig senast...krya på dig!Å njut av landet

  SvaraRadera
 3. Stackare!
  Du förtjänar din belöning!
  Vila, vila och vila nu!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Passa på att njuta av lata dagar, kurera och samla energi !

  SvaraRadera
 5. Hmm, lustigt, jag har precis börjat hosta och skrälla igen och hesheten är tillbaka. Vi behöver nog sakta ner. Ta hand om dig och drick varmt. Ingefära och honung brukar funka för mig.

  SvaraRadera