5 oktober 2011

Vad gör jag här?

Idag kände jag mig bara helt felplacerad på Nordic. Som en liten svag speta som tagit sig in bland proffsen och tror att hon har nåt där att göra.

Dagens CrossFit var ingen självförtroendehöjare med andra ord. Först teknik i muscle-ups, en övning som jag är toksämst på. Ja, jag vet att det är en övning som kräver både styrka och teknik och inte på något sätt är enkel, men det såg ju så enkelt ut för "alla andra". För mig är övningen stört omöjlig. Ja jag vet också att jag bara testat en halv gång tidigare och att jag självklart inte kan lära mig nåt utan att öva, men idag är inte hjärnan rationell utan mer av det känslomässiga slaget.

Såhär ska det se ut hursomhelst..Men istället för att bara stå och titta på, så testade jag lite kippade pullups, men även de gick åt skogen. Jag får liksom inte
hjärnan och kroppen att samarbeta.

Och så var det så dags för det avslutande förnedrande passet:
4 varv av:
20 pullups
8 Wall balls
8 liggande fällknivar med boll


Alltså, 80 pullups är väldigt mycket. Väldigt väldigt mycket. Även när man som jag tar hjälp av gummiband eller till och med hoppar upp. Men utan kippingteknik blir det liksom inget flyt.

Som ni hör: inte min bästa dag på gymmet och just nu känns det bara trist och omöjligt alltihop. Som tur är vet jag att min revanschlust brukar väckas till liv med besked så fort jag smält nederlaget. Förmodligen redan imorgon bitti.

Mina armar darrar fortfarande så nån nytta gjorde nog alla misslyckanden ändå.

Imorgon är en ny dag.

5 kommentarer:

 1. Det kommer kännas bättre nästa gång :) Snart har du ett sådant där skönt flow igen som du haft sista veckorna! Lycka till i helgen! Intervallerna gjorde nog susen, nu är du rapp i bena till helgen!

  SvaraRadera
 2. Men åhh! Inte ska du jämföra dig med dom. Dom är bergis inte med i någon bokklubb, springer långpass, yogar, bakar, är med i matklubb och spelar tennis OCKSÅ? Du är ju i grym form. Vi gör lite pullups bredvid varandra nästa gång vi ses så känns det bättre ska du se ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fö ÄR 80 pullups mycket. Hjälpes. Var lite rädd om dig också :)

  SvaraRadera
 4. Tack för ert stöd! Jag vet att jag inte ska jämföra mig men igår var bara en sån dag.. Idag är dock jädraranammat tillbaka så det är lugnt. :-)

  SvaraRadera
 5. Herrejösses galna kvinna! Jämför dig inte, du är ju sjukt vältränad!

  SvaraRadera