24 september 2010

Äpplet faller inte långtifrån..

Du har väl träningskläderna med dig?

Det var mammas första fråga till mig när hon ringde för att kolla hur dags jag kommer ikväll. Och egentligen vet hon ju svaret på frågan redan innan hon ställt frågan. Träningskläder är ju typ mitt enda bagage. Tillsammans med en och annan bok.

En annan mamma hade kanske frågat vad jag vill ha för mat när jag kommer, eller berättat att sängen är bäddad, eller ja.. inte vet jag vad andra mammor frågor.

Så gör inte min mamma. Nej, min mamma har istället planerat in att vi ska gå på gemensamt gympapass på lördag morgon.. och när jag förklarar att jag kanske måste springa istället (ligger ju lite "efter" inför Tjurruset) så är det självklara svaret från min mor: Det hinner du också. Och det gör jag ju. Om kroppen vill.

Ja som sagt - det är kanske inte helt svårt att se varifrån min träningsiver kommer och jag är väldigt väldigt glad över att dela det intresset med min kära mamma.

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen guld värt, önskar att min mamma värderade träningen så. Ha en skön helg och skoj med Tjurruset, måste ha missat att du skulle springa det!

  SvaraRadera
 2. Lovely - istället för att bli ledsen över min mammas ovilja till träning tänker jag glädja mig åt att jag ÄR den mamman åt någon.

  Min mamma har andra fantastiska kvaliteter - skönt att få tänka fram dem.

  Träna på till Tjurruset - jag ska lulla runt i skogen och se det som ett äventyr... :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad superhärligt att ha en träningskompis i mamma :)

  SvaraRadera
 4. Syrran... första gången jag skriver här men jag kommer att slå vår utmaningsserie med 2-1! ;-)
  Tjurruset, 2 sek före.
  Squash, du kommer vinna typ 4 bollar.
  Tennis, okej jag kommer inte kunna använda min okontrollerade råstyrka så du vinner!

  Kör hårt!

  SvaraRadera