29 september 2010

Bosön nästa!

Efter att ha läst om Kattens och Erikas Outdoor Crosstraining-helg fylld av en massa träning och spännande föreläsningar så blev jag mer än sugen på att själv prova på en helg i Scandscapes regi.

Bild lånad från scandscape.se

Och den här gången verkar det som om nån hörsammat min bön - nämligen Frida som undrade om jag inte skulle följa med till Bosön nästa helg, den 8-10 november alltså. Vilken fråga! Klart jag ska! Ska bli så väldigt väldigt kul! Och tufft förstås. Men det är ju liksom meningen.

Träningsläger är ju något av min favoritsysselsättning. Springtime Travel-läger, Vasaloppsläger och tennisläger har ju tidigare klarats av med en massa energi, inspiration, skön träningsvärk och nya vänner som följd. Jag räknar med att det här blir precis lika kul och ser fram emot att få vara ute mycket.

Nån som är sugen på att haka på?

5 kommentarer:

 1. Åh vad kul! Det låter verkligen som en KANON-HELG och jag är så avis på detta! Tycker att det verkar vara ett grymt koncept och bra träning så jag hade mer än gärna varit med. Hoppas att ni får grymt kul och så får ni köra lite extra åt mig med :)

  SvaraRadera
 2. OM jag är. Men jag var ju precis där... :) Det var grymt! Som sagt:)

  SvaraRadera
 3. Mökigt nog är jag uppbokad..träffade Soheil i porten i dag och han undrade om jag inte skulle med - men vi kör i vår istället! Innan dess finns det ju massor av träning vi kan köra som tur e :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni får riktigt roligt! Det är jag säker på att ni får.

  SvaraRadera
 5. Jag hade hängt på DIREKT om jag inte redan var upptagen med annat...ibland kommer allt roligt på en och samma gång..!
  Du kommer att ha fantastiskt kul, det är jag säker på! Ska bli kul att höra sen... Kramar!

  SvaraRadera