16 september 2010

Nytt mellanmål på språng

Läser i nya Arlabroschyren att ett nytt mellanmål är på intåg. Det handlar om KESO®Mellanmål där varje förpackning innehåller 125 g keso (dvs. en halv "vanlig" förpackning) samt 25 g nötter & frukt.

"Arla breddar sitt sortiment av cottage cheese och presenterar supersmarta KESO®Mellanmål, ett gott, mättande mellanmål laddat med nyttigheter. Bägaren är fylld med naturell cottage cheese och i locket ligger frukt, nötter och bär samt en praktisk sked.

KESO® Mellanmål finns i två smakvarianter; hasselnötter, blåbär och tranbär eller cashewnötter, ananas, papaya och apelsin."

Jag säger ja till det här mellanmålet (åtminstone innan jag testat). Gillar verkligen idén! Perfekt om man är på väg till träning och har missat det där med att få i sig mellanmål. Varför har ingen tänkt på det här tidigare? Jag menar, det finns ju yoghurt med müsli (som dock är mer som godis) så varför inte Keso-allt-i-ett? 

5 kommentarer:

 1. Mm, håller med om att det är en bra idé :) Hadde gärna haft färska bär också men det är ju ett bra och smidigt alternativ om man måste köpa nåt snabbt...

  tycker absolut du ska testa kickboxning om du vill, men förstår att du har massa sporter på gång nu och hur blev det med NMT och crossfit? De låter ju lite som i samma häftighetsgrad :) Även om boxningen kanske är lite mer smidighet också och inte bara råstyrka liksom :)

  SvaraRadera
 2. Det är ju toppen, hoppas priset är lika toppen!

  SvaraRadera
 3. Oj vad gott det ser ut.

  Och förresten - gillar din nya design på bloggen!

  SvaraRadera
 4. Håller med, vilken bra idé!!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera