14 september 2010

Kryddig höstsoppgryta

Idag testade jag att laga till en indisk soppgryta som skulle visa sig vara riktigt god! Tycker att matigare soppor som den här är perfekta att ha i frysen för att bara värma på efter ett träningspass.




Med kryddor som ingefära, vitlök, chili, kanel och kardemumma måste den ju dessutom vara ett alldeles utmärkt sätt för att driva ut de sista förkylningsresterna ur kroppen.

Ett litet tips bara om ni tänker er att testa receptet - var lite försiktiga med chilin. Min gryta blev i starkaste laget - det droppade ganska ordentligt från näsan..
Receptet hittar ni på Tasteline.

4 kommentarer:

  1. Det låter himla gott och ser gott ut också, för den delen :)

    SvaraRadera
  2. Det låter väldigt gott! Nu när det börjar att blåsa kalla vindar är det härligt att varma på en soppa!

    Fint du har gjort om bloggen! Härliga bilder!

    SvaraRadera
  3. Mm, sitter just och är sugen på goda soppor med rotfrukter och matiga innehåll :)

    SvaraRadera
  4. ja!! =) nu är det höst och sopp-tider!! hurra!!

    SvaraRadera