1 september 2010

NMT nästa!


Nu när jag är inne i nån slags testa-nytt-fas (kan det vara hösten?) är det väl bara att fortsätta. Erika föreslog en träningsdejt för att testa på Nordic Military Training och jag var inte sen att haka på. Har länge varit sugen på att kräla i lera, springa i backar och ha nå'n som skriker på mig (vem har inte känt en sån längtan liksom?) så det här ska bli riktigt kul! Dessutom är det ju svårt att hitta nå'n bättre förberedelse inför Tjurruset.

På måndag smäller det. Ska jag hitta ytterligare en träningsform som ska försöka passas in i mitt redan tighta schema? Nästan så jag hoppas att det här inte är nå't för mig - tiden räcker ju inte till..

3 kommentarer:

  1. Haha eller hur! Jag upplever samma problem, verkligen :) I dag har jag ont i halsen (igen!) Men jag ska verkligen ta det superlugnt nu (igen!) så att jag är fit for lera på må :)

    SvaraRadera
  2. haha visst är det! är oxå lite rädd när jag ska testa nya spännande träningsformer, just av den anledningen att jag vet att jag i så fall skulle vara tvungen att byta ut ngn av de andra om jag fastnade ;) Vill oxå testa militärträningen någon dag! Håller med om att det onekligen ltåer spännande att svettas i backar och lera :P

    SvaraRadera