13 november 2010

IntervallFlex med extra snurr

Om jag ska vara helt ärlig så tyckte jag efter tisdagens IntervallFlex att det kunde ha varit lite lite tuffare under intervalldelen. Det var tufft, men jag hade velat ta ut mig lite till. Antingen genom en aningens tuffare intervaller eller genom en något längre intervalldel. 

Så inför dagens IntervallFlex tänkte jag att jag ju kunde ta en morgonlöptur utan problem innan. Smart tänkt. Vad jag då inte visste var att de ändrat lite i just intervalldelen till dagens pass. Till det tuffare. Sista intervallblocket var galet. Tex. sätt dig på huk och gör ett explosivt upphopp med snurr. Varva det med burpees och hoppande knäböj (dvs du står ihop med fötterna och hoppar ut och sätter dig i ett knäböj, och så tillbaka med fötterna ihop igen - om och om igen). Det bränner skönt i benen kan jag lova.

Får väl ge en eloge till Friskis som uppenbarligen läst mina tankar - nu är jag nöjd med intensiteten.

2 kommentarer:

  1. Hehe jag tänkte också lite så, och funderade på om det var Friskis eller om det var jag som hållit tillbaka lite och kanske borde ha maxat lite mer direkt? Jag gillade tisdagens pass men det där sista... joggandet? Nä detta lät bättre :)

    SvaraRadera
  2. Skoj att det blev tuffare och det är ingen match för dig!

    SvaraRadera