9 november 2010

Serve, serve, serve och en aning frustration

Efter förra matchen där mycket i spelet stämde, men serven totalt hade ballat ur lovade jag mig själv att vid nästa tillfälle som jag får ha tränaren för mig själv (vilket händer om min tenniskompis är bortrest eller sjuk) så skulle jag be om att få träna serve. Inte för att det på något sätt är kul, tvärtom föder det oftast en massa frustration att försöka göra samma rörelse om och om igen och ändå aldrig riktigt få till det. Hur svårt kan det vara liksom?

Se så lätt det ser ut!

Men jag har ju bestämt mig. Jag vill bli en bättre tennisspelare. Jag vill vinna mina matcher. Jag vill vara bästa tjej i klubben. Så jag sväljer frustrationen och känslan av att inte kunna som alltid kommer när jag tränar serve och maler på. Övning ger färdighet säger de. Det hoppas jag verkligen. Annars har jag idag "slösat" bort 30 minuters rolig tennisträning till förmån för trist serveträning..

På ett sätt bra med lugn tennisträning idag (att stå på samma ställe och svinga arm är inte lika jobbigt som att spela vanligt spel om man säger så) inför kvällens test av IntervallFlex på Friskis tillsammans med Erika. Det ser jag verkligen framemot!

1 kommentar:

  1. Få grejer som kan få mig så sur på beachen som just serve..!

    SvaraRadera