3 november 2010

Pirr i magen

Idag är det dags - jag ska tillbaka till gymmet. Det var evigheter se'n jag var där utan att jag riktigt kan förklara varför jag överhuvudtaget slutade gå dit. Jag antar att sommar, löpning, tennis, yoga och det där som kallas livet kom emellan. Men nu längtar jag in till vikterna och inte minst, till den där chinsmaskinen.


Att nystarten dessutom sker i F&S Citys nyrenoverade gym gör ju inte det hela sämre. Ska bli spännande att se vad de hittat på. Andra F&S-gym som renoveras och görs om går mot att få större utrymme för funktionell träning (stegar upphängda i taket för att gå armgång, uppförsbackar perfekta för utfallssteg, större "tomma" utrymmen för att få plats med den olympiska stången osv). Håller tummarna för att den trenden gäller även mitt "hemmagym" City.

2 kommentarer:

  1. Fräscht gym! Kan nog bli så att du hänger där ganska ofta framöver, inte sant?

    SvaraRadera
  2. Men shit - det låter ju hur bra som helst! Vilket bra koncept och roligt med nya uppdaterade övningar och att man renoverar om direkt :)

    Jag ser fram emot ett nytt gym och nya övningar, nya muskler och ja... nya mål också :) Vad ska vi hitte på i vinter? Jag har ju Vasaloppet i bakhuvudet men skulle tycka det var roligt med nåt mer.

    SvaraRadera