12 november 2010

Skidsug!

Hittade den här videon och den väcker ett galet sug efter att åka skidor.Måste boka en resa mot norr känner jag. Men vart? Bruksvallarna? Grövelsjön? Lofsdalen? Vad säger ni skidentusiaster?

Vart åker ni helst för att åka på längden?

Själv blev jag ju förälskad i Grövelsjön förra året, perfekta spår där man kunde variera sig i det oändliga. Dessutom väldigt lite folk och fantastiska möjligheter att gå på tur. Men jag är beredd att testa nå't nytt, så tell me.

4 kommentarer:

 1. I Stockholm är det bäst ute på Jarlabanke GK där de har konstsnöspår. Annars hänger vi mycket i Idre eftersom vi har stuga där. Inte så långt från Grövelsjön således.

  SvaraRadera
 2. Du är så klart välkommen till Luleå om du vill :) Jag har inte hunnit utvärdera spåren ännu bara...

  Annars gillade jag Idre ifjol när vi tidigt ville hitta snö säkert.

  SvaraRadera
 3. I Stockholm har Ågesta fina och lättåkta spår. Jag var lycklig över att komma dit efter en fruktansvärd dag i Hellasgården men dåliga, isiga spår och antingen branta uppförs- eller nerförsbackar. Lämnar jag Stockholm åker jag dock bara utför.. :) Firar jul i Fjällnäs, Funäsdalen och där är också fint för längdåkare. Och så kan man på på Fjällnäs fjällpensionat och må gott :)

  SvaraRadera
 4. Det beror på vad syftet är. Vi åker alltid till Orsa på läger i januari, för att finslipa teknik och form inför Tjejvasan och Vasaloppet. Perfekta spår och många spår att välja på!

  SvaraRadera