29 januari 2010

Award!

Jag har fått en award av Sofy vilket jag förstås är jätteglad för. Tack så mycket! Den som fått awarden ska:
 • Kopiera awarden på sin blogg
 • Länka till personen som gett dig awarden
 • Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
 • Välja ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
 • Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!
So, here we go:
1. Ett av de bästa beslut jag tagit under de senaste åren är att bli mentor åt en gymnasietjej. Varje gång jag går ifrån våra möten gör jag det med en stor värme inombords. Att få vara viktig för någon är en fantastisk känsla. Dessutom råkar det här vara en av de klokaste människor jag träffat och jag förundras över hur mycket som finns inne i den här tjejen.

2. Jag fullkomligen älskar Vinterstudion och förknippar att kolla på längdskidåkning med en väldigt harmonisk känsla inombords.

3. Jag var om möjligt en ännu större sportnörd när jag var yngre. Stefan Edberg, Patrik Sjöberg och Mats Sundin prydde mina garderobsdörrar när andra hade NKOTB. 

4. Jag ville bli breakdancare som liten, men gjorde aldrig nåt åt det (mer än att se filmen Breakdance varje eftermiddag efter skolan). Nu som snart 30-åring har jag tagit upp min dröm om att kunna balansera mig själv på armarna genom att testa på Rocket Yoga..

5. Är en person som trivs väldigt bra i mitt eget sällskap och värdesätter verkligen att bara få vara för mig själv. Gärna tillsammans med en bok.

6. Jag inspireras och imponeras av människor som går sin egen väg. Som följer sina drömmar.

7. Jag har en tydlig framtidsbild i mitt huvud där jag spenderar ett år boendes i sommarstugan som ligger ute på en ö i skärgården och skriver. Har ingen aning om vad det är jag skriver på, men antar att det är något som framtiden får utvisa.

Eftersom en del av mina favoriter redan fått sin välförtjänta award fuskar jag lite och väljer att skicka vidare awarden till Alexandra - för dina kloka funderingar som får mig att tänka till, till Annika för att du peppar mig med dina inlägg om vasaträningen, och till ytterligare en Annika för att du på ett så ärligt sätt delar med dig av dina tankar och utmaningar kring yogan.

6 kommentarer:

 1. Va kul att vara mentor ..det kan jag tänka mig är kul:)
  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 2. Ps. å att du trivs så bra med att vara själv...vad skönt det måste vara!
  Allt gott

  SvaraRadera
 3. Roligt att höra om anat intressant från dig! NKOTB hade inte jag heller, inte heller P.Sjöberg, haha. Sportnörd Ullis, det var något nytt!

  SvaraRadera
 4. Tack, tack! Jag skickar vidare!

  SvaraRadera
 5. Låter så härligt med ditt mentorskap!

  Och tack tack, jag ska skriva och skicka vidare!

  SvaraRadera
 6. Tusen tack söta du :) Men det är ju du som inspirerar mig :)

  SvaraRadera