17 januari 2010

Yogaäventyr

Måste skriva några ord om gårdagens Rocket work shop som på ett sätt var helt galen, men samtidigt riktigt inspirerande. Nu har jag ett antal utmaningar framför mig om man säger så...

Började ana oråd när vi efter de inledande solhälsningarna och stående positionerna gick direkt in i Pincha Mayurasana som om den skulle vara en självklarhet.. Kan säga att jag var nöjd om jag överhuvudtaget lyckades sparka mig upp i ställningen och luta mig mot en vägg.


Pincha Mayurasana

Förutom Pinchan så tränade vi även på huvudstående, handstående och diverse armbalanser såsom Koundinyasana.

 

En aning galet var alltihopa alltså, men en dag så ska väl även jag tycka att det där är självklarheter... Och riktigt kul var det att utmana sig själv. Svettades som en liten gris. Och funderar nu på var jag kan träna mina arm/huvudståenden här hemma..

3 kommentarer:

 1. Ja-a, rakt på sak där :)
  Galet roligt och fantastiskt. Det handlar om att tro på sig själv och bearbeta både sin kropp & själ. Acceptera och ha tålamod. Yogafeelings och Namaste!

  SvaraRadera
 2. Måste få skryta lite... ;)
  http://h-examino.blogspot.com/2009/06/dar-satt-den.html
  Plötsligt satt den bara! KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Nina: Precis så. Bygga kropp och självförtroende på en och samma gång. Me like.

  Helena: Grymt! Och det är väldigt ok att skryta lite. ;-) Räknar med att den plötsligt bara sitter för mig också. Do your practise and all is coming.

  SvaraRadera