22 januari 2010

The mental game. Vecka 3 - Hitta dina inspirationskällor

Som sagt. Det var inte helt enkelt att komma åt mina drömmar, önskningar eller vad vi nu ska kalla dem.

Så, jag har funderat på hur jag lättare ska nå fram till dem. Och kommit fram till att mina önskningar bör ligger nära det jag inspireras av. Att jag kan finna mina önskningar genom att veta vad jag inspireras av. Ni vet den där sköna känslan när man går igång på nå't och plötsligt känner att man har hur mycket energi som helst. Inspiration!

Så. Veckans utmaning är att för det första fundera över i vilka situationer jag känner den där kraften, för det andra skriva ner varje gång jag blir inspirerad under den här veckan.

Det kan vara små saker. Som när jag var på Rocket Yoga för första gången och insåg att det här måste vara bästa sättet att hitta det där skönt lekfulla inom mig som inte alltid får det utrymme som det borde. Inspirerad - ja visst.

Eller lite större saker. Som häromdagen när jag läste om coachbesöket som Miss Agda varit på och blev så himla sugen på att bli just en sån coach. Att jobba med att få folk att bli mer nöjda i sina liv. Det mina vänner, skulle jag trivas alldeles utmärkt med.

Ok, ni fattar. Jag ska bli tydligare med att skriva ner alla dessa inspirationstillfällen. För jag tror att jag kommer att se ett mönster i allt det här som inspirerar mig. Och när jag ser mönstret kommer mina önskningar att uppenbara sig. Enkelt va? ;-)

3 kommentarer:

 1. Tror att du är helt rätt på ditt eget spår. Och jag blir inspirerad! Vad hindrar mig egentligen? Och dig? Kanske bara att bli tydligare i sin formulering av vad man önskar och vill? Och som du skriver, att bli inspirerad och jag skulle vilja tillägga passionerad :) Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Bra att fundera ut vad man vill med sitt liv! Jag funderar precis hela tiden...men det kommer väl förr eller senare till mig också. Jag tror egentligen att jag vet men att jag är trött just nu å orkar inte ta tag i allt...
  Allt gott !

  SvaraRadera
 3. annika: Nej 2010 ska bli året då inget hindrar mig. Så är det. ;-)

  Toril: Så kan det verkligen vara ibland. Men tror inte önskningarna och drömmarna mår dåligt av att ligga och gro till sig lite ibland. tills energin återvänder.

  SvaraRadera