20 januari 2010

Tips på podcasts?

Fick just ett erbjudande om att hänga med till Idre över helgen - och det kan jag ju inte tacka nej till. Perfekt tillfälle för att köra lång-långpass i spåret. Men då skulle jag ju behöva ladda Ipoden med nåt kul. Typ sommarpratare eller P3 Dokumentär.

Nån som har några bra tips på podcasts? Alex Schulmans sommarprogram ska ju tydligen vara bra, så det åker med. Men mer då? Med en timmes sommarprat blir det ju inget långpass..


Ok, Alex blir det, men mer då?

6 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr dålig koll på sånt! Men, om det är möjligt att ladda ner då Dolph Lundgren sommarpratade i P1 så kanske det vore något? Har hört många som gillade det.

  SvaraRadera
 2. aaaavundsjuk! Härligt d låter med Idre. Får nöja mig med sydligare breddgrader, iaf tur att det finns snö även här. Har ett vardagsskidtips - Ursvik var lättare att ta sig till än befarat, endast 9 min tbana fr fridhemsplan o en liten promenad på det. 5km elljus fram till 22 varje kväll. Gött.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar sommarpratarna... men mest de sorgliga eller gripande... Petra Mede, Schulman (ja) Morgan Alling, Renata Klumska och Mia&Klara. Åh, jag kommer inte på vilka fler jag tyckte var bra...

  Om du vill ha något roligt lyssnar jag på Mia & Klara eller Christer :)

  Lycka till i helgen, lät härligt med skidhelg!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken lyckoost du är! Annika har tipsat om dem jag skulle tipsa om. Många bra tyvärr kommer jag inte ihåg namnet på dem jag gillat bäst.

  Ha härlig åkning!

  SvaraRadera
 5. Tack för tipsen! Min helg kommer bli fantastisk. Och ni har bidragit till det.

  SvaraRadera
 6. Morgan Allings gav mycket tycker jag...men de flesta sommarpratare har väl något att ge..
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera