26 augusti 2011

Fredagslyx med bitter eftersmak

Lyxade till fredagen med en "Blueberry Lifestyle". Riktigt god tycker jag som älskar allt som smakar kardemumma. Kollegorna blev dock en aning besvikna - vana som vi är vid naked juice bars sockerstinna skapelser.

Även om vi har olika åsikter om smaken så är vi rörande överens om att det inte är ok att bli mörkblå om läppar, tänder och tunga. Det är inte heller särskilt snyggt med små blå frön som sätter sig mellan tänderna. Hostattackerna som kommer av att linfrö/nakenhavre fastnar i halsen känns inte heller de särskilt attraktiva.

Smoothien bör helt enkelt inte drickas bland folk. Dessutom borde den säljas i ett kit tillsammans med tandborste och tandpetare. Men god var den.

Vad säger ni andra Blueberry-fans?

2 kommentarer:

  1. What? Det där är min absoluta favoritsmoothie som jag dricker minst en gång i veckan :) (Plus att min frukostsmoothie oftast innehåller blåbär och kanel). Har aldrig märkt missfärgning eller frön mellan tänderna:) Använde ni verkligen sugröret?

    SvaraRadera
  2. Haha. Ja vi använde sugröret. Mycket märkligt alltihopa. Har hört nåt om att det bara är färska blåbär som ger blå färg.. kanske det som är skillnaden.

    Men vi fick oss ett väldigt gott skratt iaf. Såg inte kloka ut nån av oss. Slutade med att vi försökte prata med så stängd mun som möjligt. Kommer aldrig våga köpa den som ett mellanmål i farten. Synd eftersom den var god.

    SvaraRadera