2 augusti 2011

Hur svårt kan det va?

Lite darriga armar efter dagens pass - därav det suddiga fotot..

Idag skedde återkomsten till Nordic efter tre veckors semester och Stockholm-frånvaro. Tyckte innan passet att jag valt ett bra tillfälle för comeback, jag menar 21-15-9 av burpees, kettlebellsvingar och pullups, dvs 45 reps av varje övning låter ju inte som nå'n match. Åtminstone inte för att vara Crossfit.

Vad jag borde lärt mig vid det här laget är dock att inget är som det ser ut på tavlan. Vad jag fick vara med om var 7min och 30sek av rent helvete. Fy f*n vad vidrigt jobbigt det var. Trodde att lungorna skulle sprängas och att armarna skulle gå av redan efter de första 21 repetitionerna och då var jag ju inte ens halvvägs. Hade inte en av mina träningskompanjoner kommit och peppat och räknat ner antalet repetitioner på slutet hade jag gett upp.. eller åtminstone fuskat.

Jag dog inte idag heller. Men det var inte långt därifrån.

Innan mördarpasset tränade vi på en totalt omöjlig övning i ringarna - Front Lever, ska visa nå't klipp på det inom kort. Även om jag var långt ifrån att nå rätt position så kommer det att betala sig med skön träningsvärk i magen imorgon - var så säker.

Hann dessutom med att träna kippade pull-ups mer ordentligt - kul och välbehövligt även om polletten inte riktigt ramlade ner idag heller.

En bra dag på gymmet med andra ord. Lite tungt, mycket flås och lite lek.

2 kommentarer:

  1. Vilket kul pass! Tufft men "enkelt". Gillar sånt. Hade hoppats på det till imorn men det är nog redan avbockat för veckan och jag åker på typ styrkefrivändningar och att stå på händer...

    SvaraRadera
  2. Så bra kört! Grymt kämpat ända in i slutet! :-D

    SvaraRadera