8 december 2010

Bästa tjej!

Sedan jag började spela matcher i gruppspelet har jag alltid haft som något slags mål att bli bästa tjej/kvinna i klubben. Och då ska ni veta att det inte finns så många att slå. Av totalt 56 spelare i gruppspelet är det för det mesta inte fler än 6-8 personer som är tjejer/damer/tanter, personer av kvinnligt kön alltså. Om varför det är så, och hur vi ska få fler tjejer att våga/vilja tävla är ett ämne för sig.. jag lämnar det för nu. 

Söderling - en annan vinnare

För det jag egentligen skulle berätta var ju att det var igår det hände! Jag vann matchen mot kvinnan som är min främsta motståndare om titeln bästa kvinna. Vinsten var varken snygg eller stor, men jag vann. Så nu är ett delmål uppnått - nästa mål blir att gå upp en division. Är inte på något sätt orimligt men jag behöver bli lite bättre på att hålla koncentrationen uppe under hela matchen. För tillfället är spelet lite för ojämnt, vilket mycket beror på bristande fokus. Dags att ta upp den mentala träningen igen kanske?

4 kommentarer:

 1. Grattis! Vi får skåla i Gainomax ikväll :)

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Tack för de fina orden om mitt pepparkakshus. Fixade den runda formen genom att lägga delen över en flaska direkt när den kom ur ugnen så att den stelnade på den. Första gången jag vågade testa något sådant.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Ytterligare ett mål är nått, toppen!

  SvaraRadera
 4. wohooo grattis!!!
  alltid härligt att nå mål!
  och skönt att du redan har ett nytt på gång.
  hejja hejja!!

  SvaraRadera