25 december 2010

Juldagsjogg

Jag kan inte upphöra att fascineras över det vackra vinterlandskapet som här i Östergötland når ytterligare en nivå - galet mycket snö.

En timmes snöjogg tillsammans med P3 Dokumentär om Neurosedynbarnen blev dagens träning. Det går inte snabbt men på nå't sätt är det väldigt befriande att springa när det är omöjligt att försöka springa snabbt. Lättare att acceptera lunkandet utan stress.

Än mer fascinerande och otroligt glädjande är det att min mormor som för några dagar sedan varken kunde stå på egna ben eller få luften att räcka till för att prata i liggande ställning nu är piggare och ska komma på besök! Kan knappt tro att det är sant men maken till krutgumma får man leta efter.

5 kommentarer:

 1. Håller med om att allt blir så mycket vackrare med snö. skönt att höra om din mormor, har tänkt på hur det har gått. Krutgummor är så imponerande!

  SvaraRadera
 2. Vilken julklapp med mormor - hoppas ni får mysigt! Vart i Östergötland är du? Jag är också här och kan bara hålla med - otroligt vackert! Igår såg jag dovhjort sida vid sida med småfåglarna vid ett träd utanför fönstret på landet..ljuvligt.
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Katten: jag är i Linköping. Är du initial? Vi hade rovfågelskalas i trädgårdn häromdagen - en sparvhök som kalasade på en kråka. Inte så mysigt kanske men lite spännande på nåt vis.

  SvaraRadera
 4. Hajar inte initial-grejen, men jag är i Norrköping iaf :) Var dock utanför Linköping när jag spottade dovhjorten, wiktigt på landet!
  Det lät makabert, men ändå lite spännande faktiskt..inte varje dag man får se raw nature sådär..
  Nu har jag avslöjat min klapp btw...kolla bloggen!

  SvaraRadera
 5. Härligt! Vi har haft så bra plogat hela vintern så jag hade nästan glömt hur det var att plumsa i snö men igår blev jag påmind igen :)

  Håller tummarna för att mormor återhämtat sig bra! Fint!

  Bra att du påminde mig om p3 och podcasts - har liksom kommit ifrån det på sistone.

  God fortsättning!

  SvaraRadera