20 december 2010

Älskade Monte Gordo

Sådär ja. Då var nästa års Springtime-resa inbokad. Bästa veckan på året skulle jag nog vilja utnämna den till.

Ett av flera Box-pass under förra årets resa..

Har blivit något av en tradition det här att jag och min kära mor åker till Monte Gordo för att träna en vecka i mars. Förra året följde även en kompis med och i år kanske vi blir ett större gäng.

Nå'n mer som hakar på?

Det är olika träningsteman varje år, och i år har jag lyckats pricka in veckan med fokus på Boot Camp/CrossFit/Crosstraining. Behöver jag säga att jag blev rätt så glad när jag såg att vi av en slump bokat in oss just den veckan?

Längtar redan efter vårvärme, första löpningen i shorts, morgonyogan och förstås all tuff träning! Vilan på hotellrummets balkong eller vid poolen tillsammans med ett gäng böcker är också en väldigt viktig del.

Sköna strandpromenader och kvalitetstid med mamma

Det är vad jag kallar mys det.

8 kommentarer:

 1. Luisa! (Stavning?) Hennes boxpass är ju dom superbästa!!

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag skullg vilja följa med!

  SvaraRadera
 3. Underbart! Skulle otroligt gärna åka på en sådan resa - måste verkligen kolla på det!

  SvaraRadera
 4. Det verkar så grymt med de där träningsresorna! Men jag vågar dels inte åka själv, dels verkar veckorna vara i början på mars? Vasaloppet går ju den 6 mars...

  Ja man är ovan att vila mer än en dag i stöpet! När jag var dålig i våras/somras med återkommande halsvirus fick jag lov att vila i två veckor! Det var jobbigt men välgörande.

  SvaraRadera
 5. Men herreGUD så underbart det låter!
  var ligger montegordo, vad betalar ni och jaa jaa jaa jag vill följa med! :)

  haha, jag blir lika exalterad över en sån resa som jag har hört att vissa personer blir över nya handväskor! :)

  vilken kul grej att göra tillsammans med sin mamma! Undrar om jag kan lura på min mamma ett liknande upplägg när hon fyller år i april kanske..

  SvaraRadera
 6. Jonna: Det finns resor från februari till maj. Olika inriktning olika veckor men kolla in springtime.se så får du se. Jag åkte ju vasan förra året och åkte på en sån här resa ett par veckor senare, funkade bra men skulle rekommendera att ha längre emellan.

  Minna: Ja det är precis så underbart som det låter! Monte Gordo tillhör Algarvekusten i Portugal. Vi betalar 12000 för en vecka inkl. resa, boende, all träning och halvpension. Blir relativt billigt eftersom man inte hinner göra nåt annat än att träna.. och på sin höjd köpa en glass däremellan. :-) Rekommenderar verkligen att göra det med mamma - finns nåt för alla och så mår man ju så bra när man får träna tillsammans.

  SvaraRadera
 7. Helena: jag åker den 20:e mars, alltså inte bloggveckan. Ska du dit?

  SvaraRadera