31 augusti 2010

Konsekvenser av träningsvärk

Det är visserligen min vilovecka - men att avstå från en redan betald tennislektion ingår inte i viloplanen. Nån måtta får det ju vara på återhämtningsveckan. Så upp tidigt (för tidigt kändes det som idag) för att cykla genom ett fantastiskt vackert Stockholm som bjöd på kall och härlig höstluft.

Tennislektionen gick väl dock sådär.. min rygg gör riktigt ont efter helgens kettlebellande och idag insåg jag precis hur mycket ryggen används när man spelar tennis.. mindre trevligt. Hoppas att ryggträningsvärken dämpar sig något till imorgon då det är dags för terminens första match i seriespelet. Spännande!

2 kommentarer:

  1. Akta ryggen! En gång fick jag världens träningsvärk efter att ha gjort ganska tunga sidlyft. Träningsvärken gick inte över utan utvecklades till överansträngning som jag släpade på i ett halvår. Jag skulle verkligen vila lite extra om jag var du! :)

    SvaraRadera
  2. Jag fick något liknande med min arm efter crosstraining, blev inflammerad när jag dessutom spelade tennis dagen efter. Man är tydligen inte 25 längre :)

    SvaraRadera